Zelf pizza maken


Zelf je pizza maken, op hout gestookte oven, voor ieder feest, op iedere locatie!

PIZZA2YOU is het gezonde alternatief voor ieder feest! Bak zelf je eigen pizza in een hout gestookte oven. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om van jouw feest een unieke smaakbeleving te maken! 

Feestje thuis: Een pizza houtoven is het leukste alternatief voor of in combinatie met de barbecue. Smaakvol, gezond en een totaal andere smaakbeleving.

Bedrijfsfeest
: Informeer naar de mogelijkheden om tijdens je bedrijfsfeest een heerlijk Italiaans buffet en vers bereide pizza’s te serveren. Eventueel kunnen wij met onze Oklahoma Joe Smoker barbecue heerlijke "chicken wings” en nostalgische hamburgers bereiden. Iedereen komt aan zijn trekken en succes verzekerd!

Buurtfeest: Het leukste buurtfeest organiseer je met PIZZA2YOU. Gezellig samen koken, eten en beleven rondom onze hout gestookte pizza oven en originele Oklahoma Joe Smoker barbecue.

Schoolfeest: Wij maken een smaakvol trefpunt van je schoolplein! Heerlijke pizzapunten tijdens de start of afsluiting van het schooljaar. Samen bakken in workshop verband, of geserveerd vanaf een buffet in onze stijlvolle zwarte PIZZA2YOU tent.

Evenement: "Pizza’s & chicken wings” of nostalgische hamburgers zijn de smakelijkste toevoeging voor je evenement! Onze houtovens en Oklahoma Joe Smoker Barbecue bij onze stijlvolle zwarte catering tent zorgen voor een echte "streetfood” uitstraling. Geen frituur, maar (h)eerlijke geuren op je evenement! Informeer naar onze speciale evenement aanbiedingen!

In ons basis arrangement leveren wij de oven(s), hout, de bodems en het garnituur zodat je zelf direct aan de slag kunt. Voor groepen leveren wij optioneel een ervaren kok met hulp die het bereiden en bakken van de pizza’s voor zijn rekening neemt.

De complete inrichting voor je feest, van servies, tot stoelen, tafels of een partytent, maar ook de  drankjes, bestel je eenvoudig mee. Als je bij ons het servies huurt voor je feest, verzorgen wij na afloop de afwas. Wel zo gemakkelijk! Zie voor meer informatie onze website www.party2rent.nl

Voor een maximale service aan je gasten kun je gebruik maken van ons enthousiaste catering team. Deze horeca professionals in stijlvolle kleding kunnen de gerechten of drankjes serveren, en zorgen voor het afruimen.


Powered by webXpress