Werkwijze


De smaak van echte pizza


PIZZA2YOU brengt de smaak van authentieke pizza naar jouw feest! Onze Amalfi ovens zijn het neusje van de zalm, en worden o.a. door chef kok Jamie Oliver gebruikt

Pizza’s en gerechten bereid in onze houtoven zijn een ware smaak sensatie, en geven je feest die typische Italiaanse gezelligheid. Samen koken, proeven en beleven rondom de traditionele houtoven. Wij bieden hiermee het lekkerste en leukste alternatief voor de traditionele barbecue!

Nog niet uitgegeten? Wij verzorgen heerlijke Italiaanse salades, voorgerechten en desserts. Of het nu gaat om een klein feestje of groter evenement. Met onze ovens, heerlijke gerechten en optionele inrichting veranderen wij jouw feestlocatie in een "Bella Italia” !

Alleen vers is goed genoeg

Alleen verse ingrediënten zijn goed genoeg bij PIZZA2YOU. Zelf bereide tomatensaus, heerlijke mozzarella, verse kruiden en originele olijfolie vormen de basis voor onze heerlijke pizza’s. Standaard, of meer luxe, wij bespreken graag de mogelijkheden voor je feest.

Op iedere locatie

Met onze ovens kunnen wij op vrijwel iedere locatie bakken, water en stroom zijn niet nodig. Onze ovens hebben een doorgang nodig van 1,20 meter en wegen 500KG. Hou daarom wel rekening met een voldoende ruime doorgang naar je tuin of terras en een stevige ondergrond voor het transport!

Het opstoken van de oven tot 500 graden Celsius duurt een uur. Daarna zijn ze geschikt voor gebruik, en kun je ruim 40 pizza’s per uur te bakken. Door de uitstekende isolatie blijven de ovens koel aan de buitenkant, wel zo veilig!

Wij houden van die typische Italiaanse gezelligheid rondom de oven. Samen koken vinden wij nog leuker! Onze koks vinden het leuk als je gasten komen kijken, of meehelpen tijdens het bereiden van de pizza’s. Deze serveren wij rechtstreeks vanuit de oven aan je gasten!

Voor feesten waar de barbecue niet mag ontbreken kunnen wij een originele Oklahoma Joe Smoker barbecue inzetten. Deze brandt op hout en kolen en is zonder twijfel de Rolls-Royce in zijn klasse. Beleef de ultieme "pizza & chicken wings” combinatie, om je vingers bij op te eten!

 

Powered by webXpress