Prijzen


Bij PIZZA2YOU kijken wij niet op een pizza meer of minder. Wij leveren standaard extra deeg en garnituur bij afname van een basis arrangement.

Ons basis arrangement kost 14,50 euro per persoon. Dit is inclusief pizzaoven, hout, deeg, garnituur en schoonmaakkosten. Voor dit arrangement geldt een minimale bestelling van 20 personen. Voor grote groepen maken wij graag een offerte op maat!

Voor 7,50 euro per persoon leveren wij een heerlijke zelfgemaakte pastasalade en tiramisu. Onze pastasalade bereiden wij met mozzarella, tomaat, spinazie en verse basilicum. Met tiramisu sluit je het feest af met een "culinaire knaller”. Om je vingers bij op te eten, deze moet je gewoon proeven.

Optioneel komt onze kok (bij minimaal 25 personen) de pizza’s voorbereiden en bakken voor 35 euro per uur en hulp 25 euro per uur. Hiervoor geldt een minimale periode van 2 uur (bakken) plus een extra uur voor klaarzetten & opstoken van de oven en opruimen na afloop. Uiteraard is het mogelijk om extra accessores te huren:

Voor 15 euro leveren wij een RVS klaptafel van 1.80 meter. Op deze tafel bereid je hygiënisch de pizza’s. Wij verhuren partytenten en inrichting, zie onze website www.party2rent.nl voor de mogelijkheden en prijzen.

Onze bezorgkosten bedragen 0,35 cent per km.

Voor bedrijfs-, buurt- of schoolfeesten maken wij graag een passende offerte op basis van het aantal te bereiden pizza’s eventueel in combinatie met onze Oklahoma Joe Smoker Barbecue.

Powered by webXpress