Prijzen


Bij PIZZA2YOU kijken wij niet op een pizza meer of minder. Wij leveren standaard 50% extra deeg en garnituur per persoon.

Ons basis arrangement kost 14,50 euro per persoon. Dit is inclusief pizzaoven, hout, deeg, garnituur en schoonmaakkosten. Voor dit arrangement geldt een minimale bestelling van 20 personen (met genoeg garnituur voor 30 pizza’s). Voor grote groepen maken wij graag een offerte op maat!

Voor 7,50 euro per persoon leveren wij een heerlijke zelfgemaakte pastasalade en tiramisu. Onze pastasalade bereiden wij met mozzarella, tomaat, spinazie en verse basilicum. Met tiramisu sluit je het feest af met een "culinaire knaller”. Om je vingers bij op te eten, deze moet je gewoon proeven

Optioneel komt onze kok de pizza’s voorbereiden en bakken voor 35 euro per uur. Hiervoor geldt een minimale periode van 2 uur en bestelling vanaf 25 personen.

Voor 15 euro leveren wij een RVS klaptafel van 1.80 meter. Op deze tafel bereid je hygiënisch de pizza’s en andere oven gerechten.

Een partytent voor 15 personen (3x4 meter) leveren wij voor 55 euro, voor 25 (4x6 meter) personen 65 euro. Optioneel kunnen wij ook de opbouw van deze tenten verzorgen. Andere maten feesttenten en complete inrichting in overleg.

Onze bezorgkosten bedragen 0,25 cent per km.

Voor bedrijfs-, buurt- of schoolfeesten maken wij graag een passende offerte op basis van het aantal te bereiden pizza’s eventueel in combinatie met onze Oklahoma Joe Smoker Barbecue.

Met ons basis garnituur bakt u 5 soorten pizza; zoals Margherita(tomaten en mozzarella), Hawaii (ham en ananas), Bacon uovo(champignons, spek en ei), Pollo (champignons, kip en paprika,) en Tonijn(crème fraise, tonijn en ui). De bereidingswijze voor deze en andere pizza suggesties ontvang je van ons! In overleg houden wij graag rekening met speciale wensen.

Wijn, bier en overige drankjes


"Culinair verzorgen is ons vak” en wij adviseren je graag over een heerlijke wijn voor bij het feest. Samen met een wijnhandel hebben wij een aantal smaakvolle en aantrekkelijk geprijsde wijnen geselecteerd. Informeer naar onze (seizoen) aanbiedingen!

Liever een vers getapte biertje? Voor 125 euro plaatsen wij een mobiele bar met horeca tapbier. De bierglazen leveren wij gratis mee!

Voor 40 euro leveren wij een zgn. frisdrank pakket. Dit pakket bestaat uit 16 flessen / pakken met onder andere cola, cola light, sprite, fanta, appelsap, jus d’orange en dubbelfris. Een koelkast om je drankjes op een zomerse dag te koelen leveren wij voor 40 euro.

Powered by webXpress