Home


Pizza voor ieder feest!

PIZZA2YOU brengt de authentieke smaak van Pizza en de Italiaanse gezelligheid naar jouw feest! Verras je gasten of collega’s met heerlijke Pizza’s bereid in een hout gestookte oven. Nog niet uitgegeten? Wij verzorgen heerlijke Italiaanse salades, voorgerechten en desserts. Of het nu gaat om een klein feestje, of groter evenement. Met onze hout ovens, tafels in Italiaanse stijl en entertainment veranderen wij iedere locatie in een "Bella Italia”!

Bekijk de arrangementen


                                                                                              NIEUWE OVENS!

Deze zomer maken wij gebruik van Maximus ovens die op een speciaal onderstel zijn gemonteerd. Deze houtoven beschikt over een steenvloer en de buitenkant is opgebouwd uit roestvrij metaal. De oven is snel op temperatuur en heeft een uitstekende luchtcirculatie (convectie) waardoor uw gerechten sneller en gelijkmatiger gegaard worden. Uw gerechten krijgen de authentieke en rustieke smaak van een houtoven.

In de Maximus pizza houtoven bakt u in enkele minuten de lekkere, smaakvolle en krokante pizza's. Omdat de oven is uitgevoerd met een steenvloer is deze ook uitermate geschikt om ambachtelijk brood in te bakken. Daarnaast is deze houtoven ideaal voor allerlei ovengerechten of om in te grillen zoals met een barbecue. Omdat de temperatuur goed te controleren valt en lang constant blijft is de Maximus pizza houtoven ook geschikt voor langzaam garen. Uw gerecht krijgt een heerlijk aroma en een lichte rooksmaak en blijft botermals.

Nu ook los te huur vanaf 100,00 euro. Informeer naar de mogelijkheden!


 

Alleen vers is goed genoeg!

Alleen verse ingrediënten zijn goed genoeg bij PIZZA2YOU. Heerlijke mozzarella, verse kruiden, originele olijfolie en prachtige tomaten vormen de basis voor onze heerlijke Pizza’s. Wij kijken niet op een pizza meer of minder en leveren standaard 50% extra bij onze garnituur. Meer basis of uitgebreid, wij bespreken graag de mogelijkheden en het menu voor je party.

Voor ieder feest!

PIZZA2YOU is het gezonde alternatief voor je feest. Met onze ovens kunnen wij op vrijwel iedere locatie bakken. Water en stroom zijn niet nodig! Of het nu gaat om een feestje thuis, een bedrijfsfeest, buurt- of schoolfeest. Wij zorgen voor die gezellige sfeer op je feest, waarbij de pizza’s rechtstreeks vanuit de oven aan je gasten worden geserveerd. Gezellig samen koken, eten en beleven rondom onze houtoven. Een combinatie met barbecue, of heerlijk nostalgische "chicken wings”? Geen probleem, wij beschikken ook over originele Oklahoma Joe Smoker barbecues. Lees meer over onze mogelijkheden.  

 

Compleet verzorgd!

Onze gerechten zijn een ware smaak sensatie, en geven je feest die typische Italiaanse gezelligheid. Samen koken, proeven en beleven rondom de traditionele houtoven. Wij bieden hiermee het lekkerste en leukste alternatief voor de standaard barbecue! Wij leveren een basis concept waarbij je direct zelf aan de slag kunt, maar kunnen ook een kok, partytent, tafels en stoelen, glaswerk en servies leveren. Optioneel hebben wij een enthousiaste catering team voor het serveren van gerechten en dranken!

 

Maggies on Fire!

Wij hebben onze foodtruck "Maggies on Fire" voorzien van originele Amalfi houtovens. Zie ook onze website: www.maggiesonfire.nl
Powered by webXpress